Proč lněná semena pomáhají udržet estrogen ve vašem těle?

Obsah

Proč lněná semena pomáhají udržet estrogen ve vašem těle?

Proč lněná semena pomáhají udržet estrogen ve vašem těle?

To je způsobeno tím, že je u sportovkyň menší šance na produkci estrogenu, protože mají nízkou hladinu tělesného tuku. Obecně jsou lněná semena bohatá na omega-3 mastné kyseliny. Také obsahují poměrně hodně fytoestrogenů a lignanů. Konzumace 60 g lněných semen denně pomůže udržet estrogeny ve vašem těle.

Co jsou lněná semena?

Obecně jsou lněná semena bohatá na omega-3 mastné kyseliny. Také obsahují poměrně hodně fytoestrogenů a lignanů. Konzumace 60 g lněných semen denně pomůže udržet estrogeny ve vašem těle. Dokonce i sójové mléko je velmi výhodné v této situaci.

Co jsou konopná semínka?

Konopná semínka jsou komplexním zdrojem kvalitních bílkovin a nenasycených mastných kyselin rostlinného původu, plus obsahují již zmíněné vitamíny, minerály, vlákninu či antioxidanty. Více o nich n Rehabilitace.info.

Jak zvýšit hladinu estrogenu u žen?

V menopauze dochází k snížení hladiny estrogenu u žen. Následuje několik přirozených způsobů, jak zvýšit hladinu estrogenu. Lékařská konzultace. Pokud máte pocit, že vaše tělo má nízkou hladinu estrogenu, je třeba poradit se s lékařem. Není dobré mít buď přebytek nebo menší hladinu estrogenu.

Související příspěvky: