Co obsahují jablka při hubnutí?

Obsah

Co obsahují jablka při hubnutí?

Co obsahují jablka při hubnutí?

Obsah článku 1 Jablka obsahují hodně živin 2 Jablka mohou pomoci při hubnutí 3 Jablka prospívají vašemu srdci 4 Jablka snižují riziko vzniku diabetu 5 Jablka mají prebiotické účinky a podporují růst tělu prospěšných baktérií ve střevě 6 Látky obsažené v jablkách mohou chránit před rakovinou 7 Jablka obsahují látky, které pomáhají v boji s astmatem 8 Jablka zlepšují zdraví kostí More ...

Proč jsou jablka sytější než plátky jablek?

Jablka obsahují velké množství vlákniny a vody, což jsou dvě látky, které přispívají ke zmírnění hladu a zvyšují pocit sytosti. Účastníci jedné studie, kteří před jídlem konzumovali plátky jablek, se cítili sytější než ti, kteří pili jablečný džus, šťávu z jablek nebo nejedli jablka vůbec.

Proč jsou jablka zdravá?

Jablka patří mezi nejoblíbenější ovoce a je tak správně. Jsou totiž velmi zdravá a jejich léčivé účinky byly potvrzeny mnoha vědeckými studiemi. V tomto článku se podíváme na 10 kladných účinků jablek na vaše zdraví. Co si z článku odnést?

Co jsou účinky jablek na zdraví kostí?

Konzumace ovoce přispívá ke zvýšení hustoty kostní hmoty, což je důležitým ukazatelem zdraví kostí. Odborníci se domnívají, že za účinky jablek na zdraví kostí stojí antioxidanty a protizánětlivě působící látky, které jablka obsahují.

Související příspěvky: