Kdo je hydraulics s.r.o.?

Obsah

Kdo je hydraulics s.r.o.?

Kdo je hydraulics s.r.o.?

Firma HYDRAULICS s.r.o. je ryze česká firma podnikající v oblasti hydrauliky a hydraulických systémů. Byla založena roku 1991 a za tu dobu se stala jedním z lídrů na českém trhu v produkci hydraulických válců – přímočarých hydromotorů.

Co jsou hydraulické mechanismy?

Hydraulické mechanismy jsou typu: hydrostatické (princip -- Pascalův zákon) hydrodynamické (proud kapaliny při změně směru) Problémy hydrauliky souvisí s potřebnou vysokou přesností prvků a čistotou hydraulické kapaliny. Vyšší cena však dává dokonalejší zařízení – snadná a širokorozsahová regulace rychlosti a sil.

Kdy dojde k problému s hydraulikou?

Když dojde k problému s hydraulikou, to poslední, co údržbář chce, je zdržovat se 15 nebo 20 minut hledáním příručky. Koneckonců, když se porouchá stroj, čas jsou peníze. Lepší je umístit větší schémata pod plexisklo vedle systému.

Co je hydraulická energie v akumulátorech?

Hydraulická energie je ve formě natlakované kapaliny uložena v akumulátorech. Většina systémů obsahuje automatický nebo manuální vypouštěcí ventil, který umožňuje vypuštění kapaliny pod vysokým tlakem z akumulátoru do nádrže, a tím snížení tlaku na nulu.

Související příspěvky: