Proč jsou LED dokonalý zdroj světla?

Obsah

Proč jsou LED dokonalý zdroj světla?

Proč jsou LED dokonalý zdroj světla?

LED představují téměř dokonalý zdroj světla pro systémy strojového snímání z několika hlavních důvodů: 1 Velikost ozařovaného prostoru je obvykle poměrně malá a systém Vision nebo „chytré kamery“ schopné snímat i nedokonale osvětlené předměty jsou docela drahé. ... 2 Elementy LED tíhnou k tomu být co nejmenší a mohou být osazeny ve velké hustotě na ploché nebo dokonce tvarované povrchy. ... 3 Mají nebo jsou snadno doplnitelné malými, levnými čočkami a rozptylovacím stínítkem, to pomáhá k dosažení vysokých hustot světla a kontroly nad světlem (jeho rozptylem).

Kdo je prvním výrobcem LED světlometů?

Osram je prvním výrobcem, který nabízí legální LED autožárovky do čelních světlometů. Jedná se o absolutní novinku, neboť až do této chvíle neexistovaly žádné zákonem schválené náhradní LED žárovky pro běžný silniční provoz.

Co jsou náhradní LED žárovky pro silniční provoz?

Jedná se o absolutní novinku, neboť až do této chvíle neexistovaly žádné zákonem schválené náhradní LED žárovky pro běžný silniční provoz. S novým produktem se společnost Osram, která zaujímá vedoucí pozici v sektoru automobilového osvětlení, stává prvním dodavatelem, který splnil přísné podmínky předpisů v oblasti schvalování.

Související příspěvky: