Jak se zbavit břišního tuku?

Obsah

Jak se zbavit břišního tuku?

Jak se zbavit břišního tuku?

Největší zdravotní problémy vyvolává takzvaný viscerální (nitrobřišní) tuk ( 3 ). Pokud máte nadbytek tuku v oblasti břicha a pasu tak, i když netrpíte nadváhou, měli byste se snažit se tuku na břiše co nejrychleji zbavit. Množství břišního tuku se nejčastěji stanovuje měřením obvodu pasu.

Jak zhubnout břišní tuk?

Mnozí z nás se snaží zhubnout břišní tuk pomocí různých diet, ale to není zrovna optimální řešení. Ideálním způsobem, jak se zbavit břišního tuku, je vybrat si do svého jídelníčku vhodné potraviny a každý den se věnovat aspoň chvilku nějaké fyzické aktivitě.

Jaké je měření břišního tuku?

Množství břišního tuku se nejčastěji stanovuje měřením obvodu pasu. Toto měření si můžete jednoduše provést doma a stačí vám k tomu jen obyčejný krejčovský metr.

Proč je břišní tuk neatraktivní?

Břišní tuk, také známý jako viscerální tuk, se hromadí kolem břicha a je velkým problémem velké většiny z nás. Nejen, že dělá naší postavu neatraktivní, ale také zvyšuje riziko vysokého krevního tlaku, cukrovky a onemocnění jater. Mnozí z nás se snaží zhubnout břišní tuk pomocí různých diet, ale to není zrovna optimální řešení.

Související příspěvky: