Jak dlouho je podporován iPhone 6?

Obsah

Jak dlouho je podporován iPhone 6?

Jak dlouho je podporován iPhone 6?

Tak dlouho, dokud jsou podporovány dva iPhone, můžete použít tento software pro přenos fotografií, hudby, videa, kalendář, zprávy a kontakty z jednoho iPhone (iOS 9 podporuje) do jiného. Krok 3. Spustit staré iPhone iPhone 6 (plus) přenos dat

Jaké jsou aplikace podporované v iPhonu?

Funkce a aplikace se můžou lišit v závislosti na modelu iPhonu, oblasti, jazyce a operátorovi. Informace o funkcích podporovaných ve vaší oblasti najdete na webové stránce Dostupnost funkcí iOS a iPadOS. Poznámka: S provozem aplikací a služeb, které odesílají a přijímají data přes mobilní síť, mohou být spojeny další poplatky.

Jak získat informace o vašem iPhonu?

Viz Získání informací o vašem iPhonu. Funkce a aplikace se můžou lišit v závislosti na modelu iPhonu, oblasti, jazyce a operátorovi. Informace o funkcích podporovaných ve vaší oblasti najdete na webové stránce Dostupnost funkcí iOS a iPadOS.

Jak spustit starý iPhone 6?

Spustit staré iPhone iPhone 6 (plus) přenos dat Stačí začněte přenos dat klepnutím na tlačítko Start Copy. V dialogovém okně místní můžete zkontrolovat průběh převodu. Trvá několik minut. Když to skončí, data na váš starý iPhone bude převedena do nového iPhone. Krok 1: Nainstalujte nejnovější iTunes na počítači.

Související příspěvky: