Jak se stravovat v Pastvinské přehradě?

Obsah

Jak se stravovat v Pastvinské přehradě?

Jak se stravovat v Pastvinské přehradě?

Při Vašich výletch se žízně a hladu bát nemusíte, neboť okolo vodní nádrže naleznete několik kvalitních restauračních zařízení. Mezi nejznámější patří Restaurace u Mostu jejíž historie sahá do samotných počátků vzniku Pastvinské přehrady a byla náhradou za přehradou zatopenou hospodu z údolí.

Jak se můžete podívat na most Pastvinské přehrady?

Zjistit můžete teplotu vody v nádrži, průhlednost vody (typicky měřeno za období březen až říjen), koeficient obměny vody v nádrži a míru chlorofylu pod hladinou. Všechny grafy jsou pravidelně aktualizovány. Online pohled na most Pastvinské přehrady prostřednictvím webové kamery s možností vidět aktuální stav hladiny a část obce.

Co se děje na Pastvinské přehradě?

V průběhu jízdy Vám bude vláček vyprávět mnoho zajímavých informací z historie údolní přehrady. V okolí Pastvinské přehrady si každý najde své vyžití. V teplých letních měsících nabízí přehrada krásné koupání nebo se můžete projet na lodičkách či šlapadlech. Velmi oblíbenou atrakcí jsou také elektrolodě, které si zapůjčíte v některé z půjčoven.

Kde navštívit přehradu pastviny?

Pokud navštívíte Pastviny poprvé a budete potřebovat poradit nebo třeba jen zakoupit turistické známky, navštivte informační centrum, které obec provozuje a kde získáte všechny potřebné informace. V okolí přehrady Pastviny najdete mnoho ubytovacích zařízení.

Související příspěvky: