Kde jsou polyfenoly v jablkách?

Obsah

Kde jsou polyfenoly v jablkách?

Kde jsou polyfenoly v jablkách?

A i když v obchodě údaj o množství polyfenolů v jablkách nenajdete, mají tyto látky celou řadu pozitivních účinků na vaše zdraví. Pokud chcete příznivý vliv jablek na zdraví využít na maximum, jezte je se slupkou.

Jak jablka působí na zdraví srdce?

Shrnutí: Jablka kladně působí na zdraví srdce, a to hned několika způsoby. Jednak obsahují velké množství ve vodě rozpustné vlákniny, která snižuje cholesterol. Navíc obsahují také polyfenoly, které snižují krevní tlak i riziko vzniku cévní mozkové příhody.

Co obsahují jablka při hubnutí?

Obsah článku 1 Jablka obsahují hodně živin 2 Jablka mohou pomoci při hubnutí 3 Jablka prospívají vašemu srdci 4 Jablka snižují riziko vzniku diabetu 5 Jablka mají prebiotické účinky a podporují růst tělu prospěšných baktérií ve střevě 6 Látky obsažené v jablkách mohou chránit před rakovinou 7 Jablka obsahují látky, které pomáhají v boji s astmatem 8 Jablka zlepšují zdraví kostí More ...

Proč jsou jablka zdravá?

Jablka patří mezi nejoblíbenější ovoce a je tak správně. Jsou totiž velmi zdravá a jejich léčivé účinky byly potvrzeny mnoha vědeckými studiemi. V tomto článku se podíváme na 10 kladných účinků jablek na vaše zdraví. Co si z článku odnést?

Související příspěvky: