Kdo je nejlepší odhadce nemovitostí?

Obsah

Kdo je nejlepší odhadce nemovitostí?

Kdo je nejlepší odhadce nemovitostí?

Vzdělávání odhadce nemovitostí nekončí získáním živnosti, důležitá je především praxe. Jsou to právě letité zkušenosti ve spojení s odbornými znalostmi a přirozeným citem pro nemovitosti, které z obyčejného odhadce dělají nejlepší odhadce nemovitostí.

Co se týká odhadců nemovitostí?

Na rozdíl od realitních makléřů, kde se o povinné certifikaci stále jenom mluví, si certifikaci odhadců nemovitostí vyžádal trh sám. Banky a spořitelny, které poskytují hypotéky, totiž odmítají spolupracovat s odhadci, kteří nemají certifikát.

Kdo je certifikovaný odhadce nemovitosti?

Na vyšším levelu stojí certifikovaný odhadce nemovitosti, které využívají banky a spořitelny poskytující hypotéky. Jedná se o skutečné odborníky schopné provádět i velmi složitá zadání. Získat certifikát není nijak snadné.

Co je profese odhadce nemovitostí?

Profese profesionálního odhadce nemovitostí je velmi zajímavá. Samozřejmě to platí pro ty, které baví práce okolo nemovitostí a zároveň se nebojí jednat s lidmi. Vždy se jedná o profesionály a to proto, že žádný z poskytovatelů hypoték není ochotný spolupracovat s odhadcem bez certifikátu.

Související příspěvky: