Jaké jsou dlouhé závěsy?

Obsah

Jaké jsou dlouhé závěsy?

Jaké jsou dlouhé závěsy?

Dlouhé závěsy nabývají na oblíbenosti, hlavně v obývacích pokojích. Jsou totiž nejen praktické, ale také pomáhají estetice v interiéru. Vybírejte z různých délek, látek a vzorů. Najdete u nás rovněž garnýže a další doplňky. Rádi také poradíme s údržbou závěsů. Provázková záclona DOLMA 90x245 mentol.

Co jsou hotové závěsy?

Hotové závěsy, jsou závěsy, které jsou určené přímo k zavěšení. Jsou to závěsy, které jsou kompletně obšity, mají buď našitou řasící pásku, poutka nebo jsou umístěny na kroužcíh. Rozměry těchto závěsů jsou dané a nelze je měnit.

Jak použít dlouhé závěsy v obývacích pokojích?

Tyto závěsy je dobré použít ve velkých a světlých obývacích pokojích, které mají velká okna. Na druhou stranu, pokud máte raději světlý a elegantní styl, můžete vyzkoušet dlouhé závěsy z lehkých materiálů a v jasných barvách, které se jen jemně dotýkají podlahy.

K čemu poslouží dlouhé závěsy?

K tomu nejlépe poslouží zatemňovací závěsy. Použití dlouhých závěsů navíc již není při dekoraci interiéru něco „zakázaného". Dlouhé závěsy nabývají na oblíbenosti, hlavně v obývacích pokojích. Jsou totiž nejen praktické, ale také pomáhají estetice v interiéru.

Související příspěvky: