Jaké jsou minimální požadavky pro správu vlastního účtu Google?

Obsah

Jaké jsou minimální požadavky pro správu vlastního účtu Google?

Jaké jsou minimální požadavky pro správu vlastního účtu Google?

Tady najdete minimální věkové požadavky pro správu vlastního účtu Google. Poznámka: Pro mladší děti mohou rodiče vytvořit a spravovat účet Google pomocí aplikace Family Link. Když dítě dosáhne minimálního věku platného v jeho zemi, může si účet spravovat samo.

Jak vytvořit a spravovat účet Google?

Poznámka: Pro mladší děti mohou rodiče vytvořit a spravovat účet Google pomocí aplikace Family Link. Když dítě dosáhne minimálního věku platného v jeho zemi, může si účet spravovat samo.

Jak nastavit Google jako výchozí vyhledávač?

Chcete-li nastavit Google jako výchozí vyhledávač, postupujte takto: Na pravé straně okna prohlížeče klikněte na ikonu Nástroje . Zvolte položku Možnosti Internetu . Na kartě Obecné přejděte do sekce Vyhledávání a klikněte na možnost Nastavení . Zvolte vyhledávač Google .

Jak získat Vyhledávání Google?

Umístěte Google na svou úvodní obrazovku. Získejte aplikaci Vyhledávání Google. Je to nejrychlejší a nejsnadnější způsob přístupu k Vyhledávání Google. Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač. Vyhledávejte kdekoli na webu přímo z adresního řádku. Vyhledávání Google je nainstalováno, ale není nastaveno jako výchozí vyhledávač.

Související příspěvky: