Co je bezdrátový termostat?

Obsah

Co je bezdrátový termostat?

Co je bezdrátový termostat?

Bezdrátový termostatse obvykle dodává s modulem, který je drátem propojen s kotlem a je prostředníkem mezi těmito dvěma přístroji. Díky bezdrátové komunikace (WiFi, GSM nebo OT), která probíhá mezi modulem a termostatem, je možné vysílač (termostat) umístit kamkoliv v bytě či domě v dosahu přijímače (modulu).

Jak nastavit pokojový termostat?

Programovatelný pokojový termostat umožňuje použití spousty denních i týdenních programů, díky kterým si vytápění přizpůsobíte přesně podle vašich aktuálních potřeb. Chytrý prostorový termostat vám kromě mnoha variabilních topných programů umožní rovněž ovládání přes telefon nebo propojení kotle se ...

Jaké jsou ekvitermické termostaty?

Dalším typem termostatů jsou ekvitermické termostaty, ktoré koordinují vytápění kotle podle venkovní teploty a ekvitermické křivky. V případě, že máte nový kotel (zejména kondenzační), je lepší používat originální termostaty, se kterými je možná plynulá bezproblémová modulace výkonu kotle.

Kdo byl nápadem na teploměr?

Na začátku tohoto projektu byl +Kamil Zmeškal a jeho nápad na teploměr, který by umístil tuším někam do dílny, tento by byl přes WiFi připojený do domácí sítě a na požádání by hlásil naměřenou teplotu (čili by se choval jako web server).

Související příspěvky: