Jaké jsou sušičky prádla?

Obsah

Jaké jsou sušičky prádla?

Jaké jsou sušičky prádla?

Základní rozdělení sušiček prádla 1 Kondenzační sušičky prádla – dnes asi nejoblíbenější typ – nevyžaduje žádný odvod vodní páry, ty totiž kondenzují a jsou odváděny do zásobníku, případně do odpadu (což je méně časté). ... 2 Kombinované sušičky prádla – zvláštní typ, který uvádí někteří výrobci na trh. Jde o sušičku, kombinovanou s pračkou. ... 3 Odvětrávací (ventilační) sušičky prádla – levná a jednoduchá varianta sušičky, kdy je pára odváděna přímo ven z místnosti. ...

Co jsou inteligentní kuličky do sušičky?

Vlněné inteligentní kuličky fungují tak, že prádlo suší, pohlcují vlhkost, zvedají a oddělují tok horkého vzduchu v sušičce. Klasické umělé či textilní koule do sušičky obsahují drsné chemické látky, aby prádlo změkčily, naopak vlněné kuličky jsou šetrnou a přírodní alternativou.

Co jsou klasické kondenzační sušičky?

Klasické kondenzační sušičky (s topným tělesem) Ochlazený vzduch po kondenzaci ohřívá v sušičce elektrické topné těleso. Tyto sušičky nevyužívají zbytkového tepla z vlhkého vzduchu - odvádějí ho z přístroje ven . Proto se vzduch musí opětovně ohřívat topením, což má za následek vysokou spotřebu elektřiny.

Související příspěvky: