Co se týče elektrického topidla?

Obsah

Co se týče elektrického topidla?

Co se týče elektrického topidla?

Vězte, že oba termíny označují jednu a tu samou věc. Škála topidel vyžadujících ke svému chodu elektřinu v poslední řadě výrazně narostla. Představujete-li si tedy pod pojmem „topení“ pouze radiátory, hovoříte pouze o jediné z několika variant. Každý druh elektrického topidla se vyznačuje jinými vlastnostmi a hodí se do jiných podmínek.

Jaké je nejlevnější vytápění elektřinou?

Nejlevnější vytápění elektřinou je pomocí tepelného čerpadla, které ročně stojí jen kolem 20 000 korun. Tepelné čerpadlo patří celkově k nejlevnějším způsobům vytápění, investice do něj je však poměrně vysoká. Tato investice se ale díky úsporám za energie do několika let vrátí.

Co se týče topení na zimu?

Od nabízených druhů rozhodně neočekávejte pravidelné topení na zimu. Jako pomocníci pro krátkodobé ohřátí vzduchu nebo zatopení na přelomu zimy a jara poslouží skvěle. Ve střední třídě jednoznačně dominují elektrické radiátory, konvektory a infrazářiče.

Co jsou nejlepší elektrické přímotopy?

Elektrické přímotopy (konvektory): Recenze 10 nejlepších Elektrický přímotop se obecně vyznačuje nižšími pořizovacími náklady, proto je mezi spotřebiteli tak oblíbený. Mezi zásadní výhody elektrických přímotopů patří dostatečně vysoký výkon, obvykle malé rozměry a také nízká hmotnost.

Související příspěvky: