Kdo je Coca-Cola HBC?

Obsah

Kdo je Coca-Cola HBC?

Kdo je Coca-Cola HBC?

Vítejte v rodině Coca-Cola HBC , která denně osvěží miliony lidí! Přestože je naše společnost pojmenována po jednom z nejprodávanějších nealkoholických nápojů na světě, není Coca-Cola jediným produktem, který nabízíme.

Co je značka Coca-Cola?

Přestože je naše společnost pojmenována po jednom z nejprodávanějších nealkoholických nápojů na světě, není Coca-Cola jediným produktem, který nabízíme. V současnosti prodáváme na českém a slovenském trhu 21 značek ve více než 60 variantách a příchutích, které přinášejí to pravé osvěžení v jakémkoli okamžiku.

Kdy byla Coca-Cola registrována v USA?

Coca-Cola, od roku 1944 registrováno v USA také jako Coke (česky zkráceně „kola“), je sladký nápoj hnědé barvy s obsahem kofeinu a bezkokainového výtažku koky.Na trh byl uveden roku 1886, od roku 1892 jej vyrábí The Coca-Cola Company.Dnešní Coca-Cola je již nealkoholickým nápojem a neobsahuje víno ani kokain jako původní verze, od roku 1888 je sycená oxidem uhličitým.

Kdo jsou obchodní zástupci Coca-Cola?

Obchodní zástupci stejně jako obchodní zástupci telefonického prodeje absolvují své první dny v Coca-Cola s profesionálními obchodními trenéry a připraví se na svou roli tak, aby obstáli v každodenní soutěži, která probíhá na trhu. Seznámí se s portfoliem výrobků či podpůrnými prodejními nástroji.

Související příspěvky: