Kde jsou první bílkoviny ve stravě?

Obsah

Kde jsou první bílkoviny ve stravě?

Kde jsou první bílkoviny ve stravě?

Hned na jejím počátku, tedy v padesátých a šedesátých letech zjistili kulturisté, že pokud budou přijímat více bílkovin ve stravě, budou rychleji růst. V této době se objevují také první proteinové přípravky, které doplňují bílkoviny do stravy sportovce.

Kolik bílkovin je opravdu mnoho?

Jedna otázka však zůstává, a sice kolik bílkovin je opravdu mnoho, a z jakého množství jsme schopni ještě vytěžit nějaký benefit ohledně výraznějšího budování svalové hmoty. Dnes se podíváme právě na tuto otázku.

Kolik bílkovin je příliš?

Kolik bílkovin je příliš? Mýty, které se v průběhu věků objevují okolo bílkovin, se velmi často mění. Jednu chvíli platí to a druhou to. Jedna otázka však zůstává, a sice kolik bílkovin je opravdu mnoho, a z jakého množství jsme schopni ještě vytěžit nějaký benefit ohledně výraznějšího budování svalové hmoty.

Kdy konzumoval bílkoviny?

Dle pověsti konzumoval až 30 kg masa denně a stále sílil a sílil. Samozřejmě následně vyhrával další soutěže. To vám neradíme, navíc to zřejmě nebude ani ve vašich možnostech, nicméně již tato pověst hovoří o tom, že bílkoviny jsou pro sportovce potřebné.

Související příspěvky: