Kdy použít plechovku od nápojů?

Obsah

Kdy použít plechovku od nápojů?

Kdy použít plechovku od nápojů?

Pokud patříte k lidem, kteří rádi využijí určité předměty na maximum, určitě vás zaujmou nápady na opakované využití plechovek od nápojů. Přinášíme některé podařené pro vaši inspiraci. Zimní období pokojovkám nesvědčí. Klíčová je správná péče Nápojová plechovka vzniká poměrně složitým procesem.

Je to plechovka s rýží nebo čočkou?

Nebudou to sice klasické rumba koule, ale plechovka s rýží, čočkou či jinými předměty se umí zajímavě rozeznít. Otvor pak stačí přelepit vhodnou nálepkou. Celou plechovku si můžete samozřejmě zkrášlit podle svých představ. Z prázdných plechovek od nápojů se dá jednoduše vyrobit lihový vařič pro výlety do přírody.

Jak ohrožuje kyslík v plechovkách?

Pivo v plechovkách totiž více ohrožuje kyslík, který podporuje stárnutí, a tím i znehodnocení chuti. Potvrdil to test čtrnácti vzorků plechovkových ležáků různých značek. Pozvali jsme čtrnáct odborníků, aby je ohodnotili. Výsledek? Zhruba 40 procent testovaných vzorků bylo zoxidovaných, pivař by řekl zvětralých.

Můžeme použít plechovku jako stojánek na květiny?

Můžeme mít v plechovkách roztříděné šroubky, matičky a další drobné předměty v naší dílně. Můžeme ale plechovku polepit papírem či textilem a použít ji jako stojánek na tužky, anebo dokonce jako vázičku na drobnější květiny. Někteří neváhají a nasypou dovnitř hlínu na pěstování drobných bylinek či jiných rostlin.

Související příspěvky: