Co znamená příjmení Harry?

Obsah

Co znamená příjmení Harry?

Co znamená příjmení Harry?

Jméno Harrison doslova znamená syn Harryho, anglicky "Harry's son". Co se týče příjmení, Mountbatten-Windsor je od roku 1960 příjmení všech mužských potomků královny Alžběty a prince Philipa. Nosí ho princ Harry, princ William nebo princ Andrew.

Kdo je syn Charlesa Harryho?

,,Charles Harrymu přede všemi oznámil, že není jeho syn," prozradila jedna ze služebnic, která v tu chvíli šmírovala klíčovou dírkou. ,,Harry vypadal zaskočeně a Charles mu do obličeje plivl jméno jeho pravého otce. Je to údajně bývalý zrzavý bodyguard Mark Dyer." V paláci toto jméno není žádnou neznámou.

Kdo je rodinný kořen prince Harryho?

Letité spekulace o rodinných kořenech prince Harryho, který se v žádném případě nepodobá svému otci se potvrdily. Bombu přitom vypustil sám princ Charles, když se s Harrym chytil v dosud nejkrvelačnějším sporu.

Jak to naznačil princ Harrymu?

Když to na večeři nepřímo naznačil Harrymu, princ se neovládl a začal na otce křičet. Otce znova obvinil z vraždy vlastní manželky, Charles nakázal Harrymu, aby se co nejdřív zbavil problémové Meghan. Drsná hádka došla až do fáze, kdy z Charlesových úst vylétla bomba tak ohromná, že smetla všechny přihlížející.

Související příspěvky: