Jaké vybavení potřebujete k želvám zelenavým?

Obsah

Jaké vybavení potřebujete k želvám zelenavým?

Jaké vybavení potřebujete k želvám zelenavým?

Jaké potřebujete vybavení a prostory, najdete například tady: ŽELVY A CHOVNÉ ZAŘÍZENÍ a NÁKLADY NA CHOV ŽELV. Veškeré potřebné informace k želvám zelenavým najdete v samostatném článku zde: TESTUDO HERMANNI - CHOV. Bohužel nic lepšího se z želvího světa nedá vymyslet v dané kategorii.

Jak zazimovat želvu?

Jak zazimovat želvu? 1 Zimování není podmínkou života suchozemské želvy, nýbrž schopnost přežít období, které by jinak nepřežila, kterou nikdy... 2 Odrostlé a dospělé želvy - zazimování:. Takové želvy, které jsou chované už většinou ve venkovních výbězích, nemají... 3 Postup v domácím prostředí u skupiny dospělých a odrostlých želv:. Omezovat také začněme stravu. Během tohoto... More ...

Co je nejlepší želva pro dospělého jedince?

Proto jsem vybral tu nejvhodnější a není to žádná jiná želva než: želva zelenavá - Testudo hermanni boetgeri včetně menšího poddruhu Testudo hermanni hermanni, který je co do velikosti úplně nejvhodnější (rozměry dospělého jedince do 16 cm).

Kdy se želva odpočívá a vůbec se nezazimuje?

Pokud je zima teplá, např. v Řecku, kde teploty v lednu hravě vyskočí na některých lokalitách na 20 - 25°C, se želva klidně na čas částečně probudí a to i několikrát během zimování. Nebo v případě dobrého počasí pouze odpočívá a vůbec se tvrdě nezazimuje, protože nemá potřebné podmínky.

Související příspěvky: