Jak se zbavit škůdců?

Obsah

Jak se zbavit škůdců?

Jak se zbavit škůdců?

Hmyz, hlodavci a jiní škůdci dokáží být pěkně otravní, ale i nebezpeční. Kontaktu s nimi se naštěstí můžeme předem vyhnout. Vyzkoušejte třeba ultrazvukové repelenty nebo citronelu. Klasickou pastičku na myši nahraďte trubkovou, z které můžete živé zvíře zase vypustit.

Jak pomoci životnímu prostředí?

13 způsobů, jak pomoci životnímu prostředí 1 Stop týrání zvířat. Ne, nenutíme vás, aby jste se stali vegany! To je velký krok a vyžaduje hodně snahy a času. 2 Nezabíjejte, raději odpuzujte. Hmyz, hlodavci a jiní škůdci dokáží být pěkně otravní, ale i nebezpeční. Kontaktu s... 3 Když už hubit, tak aspoň bez chemie. Jasně, někdy se bez hubení prostě neobejdeme. Každý,... More ...

Je těžká ochrana životního prostředí?

Ochrana životního prostředí není těžká. Nemusíte slevovat ze svých nároků. Nemusíte se připravit o pohodlný život. Zkuste to! I jeden drobný krůček se počítá!

Jak vyhodit zvířata ze svého života?

To je velký krok a vyžaduje hodně snahy a času. Zkuste ale ze svého života vyhodit alespoň jednu věc, kvůli které bylo využito zvíře. Nebo hůř – zabito. Alternativy existují, např. umělá kůže nebo kosmetika netestovaná na zvířatech. 2. Nezabíjejte, raději odpuzujte Hmyz, hlodavci a jiní škůdci dokáží být pěkně otravní, ale i nebezpeční.

Související příspěvky: