Jak získat kanadský řidičský průkaz?

Obsah

Jak získat kanadský řidičský průkaz?

Jak získat kanadský řidičský průkaz?

Jak na řidičský průkaz v Kanadě 1 Mezinárodní řidičský průkaz. Co budete potřebovat k získání mezinárodního řidičáku? Kolik vás bude stát získání... 2 Kanadský řidičský průkaz. Chcete-li získat kanadský řidičský průkaz, budete muset zajít na nejbližší registr řidičů a... 3 Pojištění vozidla. V Kanadě je přísně zakázáno řídit bez pojištění vozidla. Existují různé typy pojištění. More ...

Jak hlásit ztrátu řidičského průkazu?

Policii ztrátu řidičského průkazu podle zákona hlásit nemusíte, a to ani v případě, že vám tento doklad někdo ukradl. Úřady tento postup však důrazně doporučují . Jakmile svůj řidičský průkaz nahlásíte jako ztracený či odcizený, stává se okamžitě neplatným. Když ho později někde náhodou objevíte, rozhodně se ho nesnažte znovu používat.

Jak získat řidičské oprávnění v České republice?

Poté byste měli dostat potvrzení o absolvovaném výcviku a autoškola by vám také měla vrátit poměrnou část zaplaceného kurzovného. Teprve pak můžete pokračovat v kterékoliv jiné autoškole. Současně platná právní úprava s účinností od 17. ledna letošního roku neumožňuje cizincům získat na území České republiky řidičské oprávnění.

Související příspěvky: