Co je pudrový make-up na pleť?

Obsah

Co je pudrový make-up na pleť?

Co je pudrový make-up na pleť?

Jde vlastně o pudrový make-up, který na pleť nanášíte hustým, kulatým, ideálně kabuki štětcem. Osobně ho mám raději v létě, kdy je pleť potřeba „vysušit“ a zmatnit. Na zimu mi připadal hodně suchý, ale pokud pod něj použijete výživný krém, udělá službu.

Co je make-up?

Make-up je nejen zkrášlujícím pomocníkem, který zakryje nějakou tu nedokonalost, ale také funguje jako ochranný štít pro pleť chránící ji před vnějšími vlivy – a v zimě to platí dvojnásob! Najít ten, který bude vaším číslem jedna, není lehké.

Jaký je make-up pro citlivou pleť?

Tento make-up krásně splyne s vaší pletí a vytvoří přirozený vzhled, ale není tolik krycí. Pokud máte problematickou pleť, pořiďte si make-up, který více kryje. Není vhodný ani pro suchou pleť. Já pod něj mazala hydratační krémy, a přesto se mi na obličeji po jeho používání objevovaly šupinky suché kůže.

Proč použít make-up na suchou pleť?

Pokud máte problematickou pleť, pořiďte si make-up, který více kryje. Není vhodný ani pro suchou pleť. Já pod něj mazala hydratační krémy, a přesto se mi na obličeji po jeho používání objevovaly šupinky suché kůže. Tento produkt tedy uvítají spíše ženy s mastnou či normální pletí bez větších nedokonalostí.

Související příspěvky: