Jaký je olej olivového oleje?

Obsah

Jaký je olej olivového oleje?

Jaký je olej olivového oleje?

Olivový olej chrání buňky před poškozením, které může vést v nejhorším případě až k rakovině. Zlepšuje také průchodnost střev a účinně bojuje proti zácpě. Olivový olej zlepšuje stav nehtů, pleti i vlasů.

Proč si dopřát olivový olej?

Olivový olej obsahuje mnoho makronutrientů (cukry, tuky, bílkoviny), mastných kyselin a vitaminů. Je to velmi cenný produkt pro naše zdraví. Přinášíme 10 skvělých důvodů, proč si každý den dopřát lžíci tohoto zázraku – ideálně nalačno! Olivový olej chrání buňky před poškozením, které může vést v nejhorším případě až k rakovině.

Proč je olivový olej lepší než ibuprofen?

Výzkum ukázal, že 3-4 lžičky olivového oleje působí stejně účinně jako 10% dávky ibuprofenu. A to je rozhodně lepší a přirozenější cesta! Olivový olej výrazně snižuje cholesterol a cukr v krvi. To znamená, že je velmi vhodný i pro diabetiky a celkově prospívá vašemu kardiovaskulárnímu systému.

Proč funguje olivový olej jako ibuprofen?

Olivový olej funguje jako ibuprofen – dokáže bojovat proti zánětům. Výzkum ukázal, že 3-4 lžičky olivového oleje působí stejně účinně jako 10% dávky ibuprofenu. A to je rozhodně lepší a přirozenější cesta! Olivový olej výrazně snižuje cholesterol a cukr v krvi.

Související příspěvky: