Jaká je výška sádrokartonové desky?

Obsah

Jaká je výška sádrokartonové desky?

Jaká je výška sádrokartonové desky?

1 Sádrokartonové desky se používají takových rozměrů, aby pokud možno pokryly celou výšku podlaží a nemusely se dořezávat. 2 Sádrokartonová deska by měla být od podlahy dilatována alespoň 10 mm. Vzniklá spára se posléze vyplní pružným tmelem. 3 Pokud je výška místnosti větší, jak výška sádrokartonové desky a je potřeba desky dořezávat, při kladení desek na příčku... More ...

Kdy postavit sádrokarton?

A zapomenout nelze ani na dřevo, které má širokou škálu využití. To vypadá krásně, akumuluje teplo a jde výborně opracovat, nicméně vaše peněženka se poněkud zapotí. A je zapotřebí i pořádná impregnace. Jak na montáž sádrokartonu? S novou knihou sádrokarton zvládneme sami Jak postavit dělící stěny a příčky v interiéru?

Jak dlouho vydrží sádrokarton v podkroví?

Sádrokarton by v podkroví příliš dlouho nevydržel kvůli hromadící se vlhkosti. Makropórovitost mezi granulemi polyesteru způsobuje, že se vlhnoucí zdivo spíše vysuší.

Kdo je nejvyužívanějším sádrokartonem?

Aktuálně je sádrokarton nejvyužívanějším a nejsnáze dostupným řešením suché výstavby. Velkou výhodou je bezesporu jeho snadná tvarovatelnost, pevnost, dobré izolační schopnosti, poměrně dlouhá životnost a velice snadná instalace.

Související příspěvky: