Jaké jsou výhody cypřišového oleje?

Obsah

Jaké jsou výhody cypřišového oleje?

Jaké jsou výhody cypřišového oleje?

Další benefity cypřišového oleje 1 Léčí rány a infekce. Pokud hledáte lék pro rychlejší uzdravení ran, zkuste cypřišový esenciální olej. Antiseptické... 2 Pomáhá při odstraňování toxinů. Cypřišový olej je diuretikum, takže pomáhá tělu odstraňovat toxiny. Také zvyšuje... 3 Podporuje srážení krve. Cypřišový olej má schopnost zastavit nadměrný průtok krve a podporuje... More ...

Co jsou Syntetické oleje?

Často syntetické a částečně syntetické oleje (vysokootáčkové motory, přeplňované motory). Syntetické a polosyntetické oleje (požadavky na úsporu paliva a emisní limity).

Co jsou standardní motorové oleje?

Standardní oleje, normální intervaly výměn (již neplatné). Motorové oleje s vysokou výkonovou rezervou. Motorové oleje s vysokou výkonovou rezervou a naftové motory s přímým vstřikem. Motorové oleje s nízkou viskozitou a třením, s vysokou výkonovou úrovní a s prodlouženým intervalem výměny.

Co jsou motorové oleje s vysokou výkonovou rezervou?

Motorové oleje s vysokou výkonovou rezervou a naftové motory s přímým vstřikem. Motorové oleje s nízkou viskozitou a třením, s vysokou výkonovou úrovní a s prodlouženým intervalem výměny. Motorové oleje s nízkou viskozitou a třením, s velmi nízkým obsahem sulfátového popelu, síry a fosforu (FORD).

Související příspěvky: