Jak odblokovat telefon?

Obsah

Jak odblokovat telefon?

Jak odblokovat telefon?

U některých mobilů je odblokování relativně snadná záležitost, protože veškeré potřebné informace a návod na odblokování telefonu jednoduše najdete na internetu. Pokud si nejste jistí, že to zvládnete, vyrazte do servisu. Pokud si na odblokování telefonu troufáte, máme pro vás čtyři plus jeden tipy, jak na to.

Jak se pokusit blokovat telefon svépomocí?

Jakmile do telefonu vložíte SIM kartu, dojde ke synchronizaci. Pokud se tak nestane a objeví se na obrazovce zpráva typu “insert SIM, SIM karta nepřijata, SIM karta odmítnuta nebo vložte správnou SIM, měli jste to štěstí a vylosovali jste si blokovaný telefon. Nyní se můžete pokusit odblokovat telefon svépomocí.

Jak se setkat se zablokovaným telefonem?

Nejprve si ale řekneme, v jakých případech se můžete setkat se zablokovaným telefonem. O kradených mobilech řeč nebude. Nejsme žádná online poradna pro nenechavé ručičky ;) Problém blokovaných telefonů se týká výrobků, které nebyly určené pro náš (český) trh.

Jak se zablokovaným telefonem poradit?

Se zablokovaným mobilním telefonem moc parády nenaděláte. Nemůžete si zavolat, poslat zprávu nebo surfovat na internetu. Zablokovaný telefon můžete leda shodit ze skály. To by byla ovšem škoda. Proto máme pro vás pár tipů, jak si se zablokovaným telefonem poradit.

Související příspěvky: