Můžete pracovat s certifikáty?

Obsah

Můžete pracovat s certifikáty?

Můžete pracovat s certifikáty?

Na panelu Podepsat > Pracovat s certifikáty můžete použít dva typy podpisů založených na certifikátech. Můžete certifikovat potvrzení obsahu dokumentu nebo schválit dokument pomocí možnosti Podepsat pomocí certifikátu. Možnosti Certifikovat nabízejí vyšší úroveň kontroly nad dokumentem než možnost Podepsat pomocí certifikátu.

Jak certifikovat dokumenty?

Můžete certifikovat potvrzení obsahu dokumentu nebo schválit dokument pomocí možnosti Podepsat pomocí certifikátu. Možnosti Certifikovat nabízejí vyšší úroveň kontroly nad dokumentem než možnost Podepsat pomocí certifikátu. Dokumenty vyžadující certifikaci musíte certifikovat ještě před tím, než je ostatní podepíší.

Jak získat podpis založený na certifikátu?

Když aplikujete podpis založený na certifikátu, použije aplikace Acrobat hašovací algoritmus ke generování shrnutí zprávy, které zašifruje pomocí vašeho soukromého klíče. Acrobat vloží do PDF zašifrované shrnutí zprávy, podrobnosti o vašem certifikátu, obrázek podpisu a verzi dokumentu platnou v době, kdy byl podepsán.

Kde vložíte certifikát?

Acrobat vloží do PDF zašifrované shrnutí zprávy, podrobnosti o vašem certifikátu, obrázek podpisu a verzi dokumentu platnou v době, kdy byl podepsán. Na panelu Podepsat > Pracovat s certifikáty můžete použít dva typy podpisů založených na certifikátech.

Související příspěvky: