Proč jste ve snu napadeni pavoukem černou vdovou?

Obsah

Proč jste ve snu napadeni pavoukem černou vdovou?

Proč jste ve snu napadeni pavoukem černou vdovou?

Pokud ve vztahu již jste, pak se ještě více naplní láskou. Pokud jste ve snu napadeni pavoukem - černou vdovou - znamená to, že se ocitáte v bezvýchodné situaci (pasti). Buď se jedná o těžkou životní situaci, ve které právě jste a nebo do které v dohledné době zabřednete. Opět tu panují pocity strachu, tísně a bezmocnosti.

Jak zabít černou vdovu?

Jak ulovit a zabít černou vdovu 1 Snažte se během dne najít co nejvíce pavoučích sítí. ... Přes den ovšem snadno najdete všechny jejich sítě, abyste... 2 Zkuste použít různé prášky a tekuté přípravky. Až budete vědět, kde jsou pavoučí sítě, budete se moci pokusit pavouků... 3 V noci se k sítím vraťte a pavouky pozabíjejte. Nejjistějším způsobem, jak zabít černou... More ...

Kdo je pavouk ve snu?

To, jestli v dobrém nebo zlém, se odvíjí od barevného zbarvení pavouka, kterého jste ve snu viděli. Tento výklad snu je podsekcí k hlavnímu heslu pavouk , kde zjistíte dodatečné informace i o dalších výkladech. Tarantule ve snu představuje problém či životní situace (negativní), kterým musíte (nebo budete) čelit.

Může se vám zdát, že vás pavouk pokousal?

Pokud se vám ve snu zdálo, že vás pavouk pokousal, tak to může znamenat, že vás "ta" událost již ovlivňuje a nepřímo se odráží do vašich snů. Vyvodit o jakou událost se jedná můžete podle zbarvení a velikosti pavouka. Pocity, které jste ve snu měli, odráží postoj, který k dané události zaujímáte.

Související příspěvky: