Zda se jedná o doplněk stravy s Aloe vera?

Obsah

Zda se jedná o doplněk stravy s Aloe vera?

Zda se jedná o doplněk stravy s Aloe vera?

Při výběru přípravku s aloe vera si rozhodně dejte pozor na to, zda doplněk stravy obsahuje jen čistý aloe vera gel z vnitřku listu a že neobsahuje také zpracovanou kůru listů, která má již zmíněný silně projímavý účinek. To by měl výrobce jednoznačně deklarovat v popisu přípravku.

Kdy použít gel z aloe vera?

Gel z aloe vera je vhodný pro osoby, které chtějí posílit imunitu či mají zvýšenou hladinu cholesterolu. Mohou ji užívat i osoby se zvýšenou hladinou cukru v krvi, ale bez vědomí lékaře by ji měli užívat pouze ti, co neužívají léky předepsané lékařem (ti se musí nejprve s lékařem domluvit).

Jak zvýšit počet spermií mužů?

Ovocný salát - Ovoce jako pomeranče, jahody, třešně a další na antioxidanty bohaté ovoce je účinné při zvyšování počtu spermií a ochraně jejich zdraví. Semeno mužů, kteří denně užívali 1000 mg vitamínu C denně se méně shlukovalo oproti mužům s deficitem vitamínu C. Vitamín C z ovoce zvyšuje pohyblivost spermií a šanci na otěhotnění.

Jak pěstovat rostlinu Aloe vera doma?

Spousta lidí si rostlinu aloe vera pěstuje doma. Je to totiž velmi nenáročná pokojovka, dobře roste i v bytě s ústředním topením a stačí ji zalévat jednou týdně. Síla aloe vera je obsažena v jejích listech, konkrétně v gelu, který je uvnitř.

Související příspěvky: