Jak zhubnout břišní tuk?

Obsah

Jak zhubnout břišní tuk?

Jak zhubnout břišní tuk?

Mnozí z nás se snaží zhubnout břišní tuk pomocí různých diet, ale to není zrovna optimální řešení. Ideálním způsobem, jak se zbavit břišního tuku, je vybrat si do svého jídelníčku vhodné potraviny a každý den se věnovat aspoň chvilku nějaké fyzické aktivitě.

Jaké je měření břišního tuku?

Množství břišního tuku se nejčastěji stanovuje měřením obvodu pasu. Toto měření si můžete jednoduše provést doma a stačí vám k tomu jen obyčejný krejčovský metr.

Jak se zbavit břišního tuku?

Největší zdravotní problémy vyvolává takzvaný viscerální (nitrobřišní) tuk ( 3 ). Pokud máte nadbytek tuku v oblasti břicha a pasu tak, i když netrpíte nadváhou, měli byste se snažit se tuku na břiše co nejrychleji zbavit. Množství břišního tuku se nejčastěji stanovuje měřením obvodu pasu.

Proč je břišní tuk neatraktivní?

Břišní tuk, také známý jako viscerální tuk, se hromadí kolem břicha a je velkým problémem velké většiny z nás. Nejen, že dělá naší postavu neatraktivní, ale také zvyšuje riziko vysokého krevního tlaku, cukrovky a onemocnění jater. Mnozí z nás se snaží zhubnout břišní tuk pomocí různých diet, ale to není zrovna optimální řešení.

Související příspěvky: