Jaké jsou cviky na biceps?

Obsah

Jaké jsou cviky na biceps?

Jaké jsou cviky na biceps?

Stejně jako u všech cviků, tak i u cviků na biceps existuje nepřeberné množství variant a stylů, jakým způsobem můžete cvičení provádět. V našem přehledu si představíme pouze reprezentativní vzorek nejčastějších cvičení. Jejich provádění však plně stačí k procvičení této partie, a tím pádem i ke kýženému nárůstu svalstva.

Jak by mohl poctivý trénink bicepsů vypadat?

Jak by mohl poctivý trénink bicepsů vypadat? Cvik Počet opakování Bicepsový zdvih s velkou činkou 8–10 Kladivové bicepsové zdvihy s jednoručkam ... 10–12

Jelikož biceps zaujímá 3 % svalové hmoty?

Jelikož však biceps zaujímá přibližně 3 % celkové svalové hmoty, netrapte ho čtyřmi cviky v tréninku, obvykle postačí jeden až dva jako doplnění například tréninku zad, kde se výrazně zapojuje. V jednom tréninku bicepsů tak zcela postačí 4–6 kvalitních sérií, a pokud biceps takto odjedete 2x týdně, bude to k jeho stimulaci zcela adekvátní množství.

Jaké jsou tréninky bicepsů?

V jednom tréninku bicepsů tak zcela postačí 4–6 kvalitních sérií, a pokud biceps takto odjedete 2x týdně, bude to k jeho stimulaci zcela adekvátní množství. Jak by mohl poctivý trénink bicepsů vypadat?

Související příspěvky: