Nepřehánějte kokosový olej na smažení?

Obsah

Nepřehánějte kokosový olej na smažení?

Nepřehánějte kokosový olej na smažení?

Nepřehánějte, rozhodně není kokosový olej vhodný na nějaké dlouhodobé smažení. Měli byste se držet svých vlastních zkušeností a na úvod řídit heslem: méně je více. Pokud to totiž přeženete, můžete pocítit zejména střevní problémy.

Jak použít kokosový olej pro zdraví?

Kokosový olej je bohatý na specifické mastné kyseliny, které vykazují příznivé účinky při vnitřním i vnějším použití. Zdravé zdraví vám dnes přináší 30 tipů, jak využít kokosový olej pro zdraví i krásu. 1. Rány na kůži - kokosový olej podporuje rychlé hojení ran.

Jak použít kokosový olej na lupy?

Lék na lupy - kokosový olej hydratuje pokožku hlavy a zabraňuje tvorbě lupů. Naneste olej na vlasové kořínky a nechte působit přes noc. 15. Balzám na rty - olej z kokosu krásně hydratuje a omlazuje pokožku rtů, léčí praskliny a zabraňuje jejich dalšímu vzniku.

Proč použít kokosový olej na kůži?

1. Rány na kůži - kokosový olej podporuje rychlé hojení ran. Mažte jim poškozenou oblast. 2. Péče o zuby a ústní dutinu - kokosový olej účinně bojuje proti zápachu z úst a zubnímu plaku. Vypláchněte si ústa lžíci kokosové oleje každé ráno a večer před čištěním zubů. 3. Při zánětu - tento olej má protizánětlivé účinky.

Související příspěvky: