Jak se učit německá slovíčka jinak?

Obsah

Jak se učit německá slovíčka jinak?

Jak se učit německá slovíčka jinak?

Spousty nápadů, jak se učit německá slovíčka jinak než klasickým překladovým systémem. Slovní zásoba je nejzákladnější jazykový prostředek, který potřebujeme k získání tzv. řečových dovedností. Jednoduše řečeno, abychom mohli mluvit, poslouchat, číst a psát německy, nezbytně potřebujeme dobrou znalost slovíček.

Kdo je největším německým městem?

Pět největších německých měst s počtem obyvatel v srpnu 2018: 1 Berlín, 3,64 milionu obyvatel 2 Hamburk, 1,84 milionu obyvatel 3 Mnichov, 1,47 milionu obyvatel 4 Kolín nad Rýnem, 1,09 milion obyvatel 5 Frankfurt nad Mohanem, 753 056 obyvatel More ...

Kdo je Německo?

Německo(oficiální název Spolková republika Německo, zkratka SRN; německy: Bundesrepublik Deutschland, neoficiální německá zkratka BRD) je středoevropskýstát, rozdělený na 16 spolkových zemí. Na západě sousedí Německo s Francií, Lucemburskem, Belgiía Nizozemskem.

Kdo byl hlavním městem sjednoceného Německa?

Vnější hranice Německa jsou z roku 1990, vnitrostátní hranice ukazují stav po 29. červnu 1993. Na základě tzv. smlouvy Berlín/Bonn, která byla přijata 10. března 1994, byl dosavadní provizorní stav ohledně hlavního města změněn tak, že se hlavním městem sjednoceného Německa definitivně stal Berlín .

Související příspěvky: