Proč vás bolí břicho?

Obsah

Proč vás bolí břicho?

Proč vás bolí břicho?

5 možných důvodů, proč vás bolí břicho 1 Špatná strava. Nesprávná skladba jídelníčku je nejčastější příčinou trávicích problémů. Obvykle se objevují krátce po... 2 Stres. Bolesti břicha mohou mít i psychogenní příčiny. Úzkost, deprese, strach, nervozita často vedou k nepříjemnému... 3 Nesnášenlivost laktózy. Potíže s konzumací kravského mléka mohou být způsobeny buď alergií na... More ...

Kdy se objeví faldy na břichu?

Faldy na břichu se objeví v okamžiku, kdy se v břišní oblasti začne ukládat více tuk, a to kvůli špatné stravě a nedostatku fyzické aktivity. Ovšem břicho můžete mít nafouklé i z jiného důvodu než z přebytku tuku. Existují totiž potraviny, které jsou pro břicho doslova pohromou, a neměli byste je raději moc konzumovat.

Proč byste měli mít břicho nafouklé?

Ovšem břicho můžete mít nafouklé i z jiného důvodu než z přebytku tuku. Existují totiž potraviny, které jsou pro břicho doslova pohromou, a neměli byste je raději moc konzumovat. Patří sem mléčné výrobky, sůl, zdroje nasycených mastných kyselin a light potraviny. Naopak existují potraviny, které plochému břichu velmi prospívají. Které to jsou?

Související příspěvky: