Kdy odstraňte palmové listy?

Obsah

Kdy odstraňte palmové listy?

Kdy odstraňte palmové listy?

Napadené listy odstraňte. Další možnou příčinou může být velmi tvrdá zálivková voda. Bývá přirozené, pokud ty nejspodnější palmové listy hnědnou a klopí se. Odstraňte je ne trháním, ale odříznutím.

Jak pěstovat palmy v domácím prostředí?

Jak pěstovat palmy v domácím prostředí 1 Chyby při pěstování. Chybou při pěstování je palma stojící ve vodě a umístěná v chladném prostoru. Takové palmy mají... 2 Hnojení palem. Hnojení palem provádíme od poloviny března a ukončíme na konci září. Přihnojovat můžeme jak umělými, tak... 3 Jak na škůdce u palem. Vyskytnou-li se na rostlinách škůdci, je to obvykle zapříčiněno... More ...

Proč jsou palmy na Slovensku rozšířené?

Přece jen palmy na Slovensku nejsou zatím velmi rozšířené a běžné, Ikeda z našich rukou se dostali už stovky palem do všech koutů Slovenska a to v různých druzích Zasadit a nechat růst Když už je počasí stabilnější a máme vybrané vhodné místo pro výsadbu palmy, začneme s přípravou jámy, do které rostlinu zasadíme.

Jak pěstovat palmy v zimě?

V této části se dozvíte, jak palmy zazimovat, jak se o ně v zimě starat, jak je zalévat, jak dosáhnout co nejlepší klíčivost semen, což ovlivňuje zdravý růst palem atd ... .. Palmy jsou exotické rostliny, avšak některé z nich rostou v prostředí, kde horka střídají i období chladu s častým mrazem.

Související příspěvky: