Proč nepotřebují zapálit svíčku doma?

Obsah

Proč nepotřebují zapálit svíčku doma?

Proč nepotřebují zapálit svíčku doma?

Ale dnes prostě děcka nepotřebují kupovat sirky nebo zapalovač, aby zapálily kamna, nejsme na sklonku století. Pokud chtějí zapálit svíčku doma, ať to zapálí třeba o sporák. Ten zákon má chránit děti a má zabránit prodeji čemukoliv, co s kouřením souvisí dětem.

Jaké jsou polovodičové zapalovací svíčky?

Opravy, seřízení a údržba magnetoelektrického - kontaktního zapalování. Magnetoelektrické polovodičové – bezkontaktní zapalování. Stručná charakteristika polovodičových, elektronických, a plně elektronických zapalování. Zapalovací svíčky. Úkolem zapalování je bezpečně zapalovat elektrickou jiskrou směs paliva se vzduchem u zážehových motorů .

Proč jsem si vzala zapalovač pod 18?

Takže: šla jsem do obchodu - schválně do toho samého co před tím kamarádka, že to tam taky zkusím. Vzala jsem si zapalovač (žádné varování, že by si to člověk pod 18 koupit nemohl, tam nebylo), položila na pokladnu a když na mě přišla řada, tak se na mě prodavačka dívá "Osmnáct už bylo?"

Jaký je přeskok jiskry na zapalovací svíčce?

Okamžik zážehu (tj. přeskok jiskry na zapalovací svíčce) je vázán na nejvhodnější polohu pístu, před horní úvratí (a natočení klikového hřídele) – předstih zapalování. Předstih zapalování se musí přizpůsobovat provozním podmínkám motoru, tj. otáčkám, zatížení, bohatosti směsi, zamezit detonačnímu spalování apod.

Související příspěvky: