Jak dlouho je skupina Office 365 odstraněna?

Obsah

Jak dlouho je skupina Office 365 odstraněna?

Jak dlouho je skupina Office 365 odstraněna?

Odstraněné skupiny Office 365 se zachovají po dobu 30 dnů. V rámci tohoto období může skupinu obnovit buď vlastník, nebo správce tenanta. Po 30 dnech jsou skupina a její přidružené obsahy trvale odstraněny a nelze je obnovit. Obnovením skupiny Office 365 obnovíte všechny služby, které souvisejí se skupinou, třeba Planner, týmy a SharePointové weby.

Jak změnit e-mailovou adresu skupiny Office 365?

E-mailovou adresu skupiny Office 365 můžete změnit pomocí centra pro správu systému Microsoft 365, vyberte skupinu a vyberte @edit e-mailovou adresu. Případně můžete pomocí následujících příkazů PowerShellu Exchange Online přidat a odebrat neprimární e-mailovou adresu ze skupiny Office 365:

Kdo je členem skupiny Office 365?

Skupina Office 365 obsahuje následující zdroje: Abyste mohli přistupovat k některým z těchto zdrojů, musí být členem skupiny Office 365. Přístup k prostředkům skupiny nelze delegovat jednotlivě. Můžete ale udělit přístup ke skupinovým konverzacím, souborům, pozvánům na kalendář a poznámkovým blokům jednotlivým hostům.

Kdo nelze přidat do skupiny Office 365?

Distribuční skupinu s více než 1 000 členy nelze přidat do skupiny Office 365. Zahrnuje také členy vnořených distribučních skupin. E-mailová adresa * . onmicrosoft.com* je adresa pro směrování e-mailů Microsoft Online (MOERA). Alespoň jeden MOERA musí být ke skupině připojen. Z toho důvodu nelze odebrat adresu onmicrosoft.com ze skupiny.

Související příspěvky: