Jaké jsou vztahy ryb a Blíženců?

Obsah

Jaké jsou vztahy ryb a Blíženců?

Jaké jsou vztahy ryb a Blíženců?

Ryba je dvojité znamení a Blíženci jsou také dva v jednom těle. Začátek vztahu je zajímavý. Blíženci můžou lézt Rybám na nervy v momentě, kdy ony chtějí meditovat nebo se ukrýt do svého vnitřního světa, a Blíženci mají potřebu zrovna něco probírat a mluvit.

Jak se projevuje vztah s rybou?

Ryba se projevuje pečovatelsky, a tím si Lva získá. Začne ho obdivovat, Lev je ve svém živlu… ale když nepochopí, že i on musí obdivovat Rybu, nastává později konfliktní situace. Lev zjistí, že navázat vztah s Rybou je o osobní zodpovědnosti.

Co se stane, když začne vztah s rybou?

A myslí si, že vzrušení bude stále stejné jako na začátku vztahu. Ryby volí vždy cestu nejmenšího odporu, takže kdo si začne vztah se zadanou Rybou, musí se připravit na trápení. Vlna zájmu, když má chuť si užít, se bude střídat s vlnou nezájmu, když se věnuje osobě, se kterou žije.

Jaké jsou děti ve znamení ryb?

Dítě Rybka 1 Vzorné a přitom svéhlavé. Malé Rybky bývají těmi dětmi, které jsou proměnlivé jako voda. ... 2 Průzkumníci. Děti ve znamení Ryb jsou hodně zvídavé, jakmile se naučí lézt, rázují si to po bytě a objevují tajná zákoutí. 3 Pokud možno bez zásahů. Právě kvůli těmto schopnostem nesnáší děti ve znamení Ryb jakékoliv omezování, chtějí si moci dělat, co je zrovna baví.

Související příspěvky: