Jak připravit kaštany doma v troubě?

Obsah

Jak připravit kaštany doma v troubě?

Jak připravit kaštany doma v troubě?

Proto pro vás máme pár praktických rad a tipů, jak jedlé kaštany připravit doma v troubě tak, aby chutnaly skvěle. V obchodě věnujte výběru kaštanů dostatečný čas a každý vezměte do ruky.

Jak na to, aby byly kaštany dobré?

Poradíme vám, jak na to, aby byly stejně dobré nebo dokonce ještě lepší než ty kupované. Kvůli trpké a svíravé chuti za syrova se kaštany nejčastěji konzumují pečené nebo vařené a tepelnou úpravou se mdlá dužina mění v nádherně sladkou. Jejich použití je pestré.

Jak poznáte hotové kaštany?

Hotové kaštany poznáte tak, že slupka začne tmavnout, pukat, naříznuté okraje se budou kroutit, objeví se nažloutlá dužina. Pozor ale, abyste kaštany nepřipálili. Slupka musí mít tmavě hnědou barvu, ale nesmí být černá, jen tmavě hnědá. Pečené kaštany nejlépe chutnají co nejteplejší. Loupejte je proto co nejdříve po tom, jak je vyndáte z trouby.

Jak upéct kaštany?

Pečené jedlé kaštany - příprava kaštanů a jak na to: Každý kaštan nařízneme na vypouklé (špičatější) straně do tvaru písmene X. Zářez by měl být zhruba 2 cm dlouhý a 4 mm hluboký. RADA: Jak upéct kaštany 2

Související příspěvky: