Jak se přihlásit k obnovení účtu Google?

Obsah

Jak se přihlásit k obnovení účtu Google?

Jak se přihlásit k obnovení účtu Google?

Pokud jste svůj účet Google nedávno smazali, postupujte podle pokynů k obnovení účtu. Pokud se nemůžete přihlásit, vyzkoušejte tyto tipy k obnovení účtu. Pokud se obnovení účtu stále nedaří, můžete si vytvořit nový účet Google. Z bezpečnostních důvodů vám Google nemůže pomoci s přihlášením přes telefon.

Co se zobrazuje na účtu Google bez dovolení?

Zobrazí se seznam uživatelských jmen, která odpovídají vašemu účtu. Pokud se domníváte, že váš účet Google bez dovolení používá někdo cizí, postupujte podle pokynů k obnovení napadeného účtu Google nebo Gmailu. Pokud máte jiný problém, přečtěte si nápovědu k přihlašování.

Jak obnovit účet Google?

Návod pro obnovu účtu Google 1 Získejte obnovení účtu Google prostřednictvím služby Gmail. Dokonce jste zapomněli své heslo, účet Google můžete obnovit Obnovení hesla v Gmailu stránky. ... 2 Dosáhněte obnovení účtu Google pomocí telefonního čísla. Pokud jste do svého účtu Google nenastavili e-mailovou adresu pro obnovení, nemusíte se obávat, že služba Google nabídne další způsob, jak obnovit ... 3 Získejte účet s bezpečnostní otázkou. Jak můžete vidět, Google také poskytuje třetí možnost obnovení účtu Gmail, bezpečnostní otázky. Nepotřebuje e-mail pro obnovení nebo vaše telefonní číslo.

Můžete se pokusit obnovit svůj Google účet?

Pokud jste smazali svůj účet Google, můžete se pokusit ho obnovit. Pokud smazání proběhlo už před delší dobou, obnovení dat v účtu pravděpodobně nebude možné. Pokud účet bude obnoven, budete se moct přihlašovat do Gmailu, na Google Play a do dalších služeb Google jako dřív.

Související příspěvky: