Jak se můžete zobrazovat na Facebooku?

Obsah

Jak se můžete zobrazovat na Facebooku?

Jak se můžete zobrazovat na Facebooku?

Váš profilový obrázek se bude v konverzacích stále zobrazovat a lidé vás dál budou moct vyhledávat podle jména a posílat vám zprávy. Nadále se budete přátelům na Facebooku zobrazovat v místech, kde vám můžou poslat zprávu. Dál můžete používat Facebook Přihlášení v jiných aplikacích, jako jsou Spotify, Pinterest nebo Hry.

Můžete se přihlásit a stáhnout kopii svých informací z Facebooku?

Když budete chtít, můžete se před odstraněním účtu přihlásit a stáhnout si kopii svých informací (jako jsou fotky a příspěvky) z Facebooku, případně také kopii informací ze služby Oculus, pokud se do této služby přihlašujete pomocí svého Facebook účtu. Jakmile bude účet odstraněn, nebudete moct získat nic z toho, co jste na účet přidali.

Co se stane, když váš Facebook účet trvale odstraním?

Co se stane, když svůj Facebook účet trvale odstraním? Nebudete moct svůj účet znovu aktivovat. Váš profil, fotky, příspěvky, videa a vše ostatní, co jste kdy přidali, bude trvale odstraněno. Nebudete moct získat nic z toho, co jste na účet přidali. Už nebudete moct používat Facebook Messenger.

Jak si účet od Facebooku deaktivovat?

Od Facebooku si můžete odpočinout a jen si svůj účet dočasně deaktivovat. Když si účet dočasně deaktivujete: Lidé váš profil na Facebooku neuvidí a ani na něj nebudou moct přejít. Vaše fotky, příspěvky ani videa se neodstraní. Stále budete moct používat Facebook Messenger.

Související příspěvky: