Proč pití teplé vody pomáhá hubnout?

Obsah

Proč pití teplé vody pomáhá hubnout?

Proč pití teplé vody pomáhá hubnout?

Pití teplé vody uvolňuje nahromaděný hlen ve vašich nosních dutinách a dýchacích cestách. Díky tomu se snižuje šance, že se viry a bakterie rozmnoží. To zároveň podporuje detoxikaci, což znamená, že vaše tělo se bude schopné zbavit toxinů a urychlí se proces uzdravování. 5. Pití teplé vody pomáhá hubnout

Kdy pít teplou vodu?

Lékaři doporučují pití teplé vody v dopoledních hodinách, i když to nemusí zrovna vyhovovat našim chuťovým pohárkům. Můžete ji pít čistou, nebo s trochou citronové šťávy. Pití teplé vody není omezeno jen v dopoledních hodinách, klidně ji můžete pít i jindy. A proč vlastně pít teplou vodu?

Proč pít teplou vodu?

10 důvodů, proč pít teplou vodu 1 Teplá voda zlepšuje trávení. Ten, kdo pravidelně pije teplou vodu, má lepší trávení. Vlažná voda stimuluje trávící žlázu, která pak lépe funguje. 2 Zmírňuje zácpu. Pravidelné pití teplé vody na lačný žaludek může pomoci regulovat pohyby střev a bojovat proti zácpě. 3 Zklidňuje bolest v krku. Bolest v krku je častým problémem, který je způsoben prochladnutím nebo chřipkovou infekcí. Pití teplé vody zmírňuje bolest v krku.

Co dělat, když pijete teplou vodu?

Když pijete teplou vodu, tuky uložené v těle se začnou zahřívat a rozkládat. To zlepšuje krevní oběh v těle a zároveň umožňuje vyplavování škodlivých toxinů. Vyhněte se pití extrémně studené vody, protože je známo, že uzavírá žíly.

Související příspěvky: