Co může ohrozit růst fazolí?

Obsah

Co může ohrozit růst fazolí?

Co může ohrozit růst fazolí?

Existuje několik škůdců a chorob, které mohou ohrozit zdárný růst jinak téměř bezproblémových fazolí. Nepřáteli fazolí jsou mšice, svilušky a plži, plíseň šedá, rez fazolová, hnědá skvrnitost listů a bakteriální skvrnitost.

Kdy použít pnoucí fazole?

Pnoucí fazole jsou také ideální popínavou letničkou. Hodí se i na místa, kde chcete vytvořit zelenou clonu, například k drátěným nebo mřížkovým plotům, dřevěným zástěnám. Ozelenit ale mohou i lodžii nebo balkon. Dobře porostou v průměrném truhlíku nebo v nádobě, když jim zajistíte obdobné podmínky jako v zahradě.

Jak použít plechovku fazolí?

Ať už budete mít ve spíži fazole červené, velké máslové nebo drobné bílé, během chvíle z nich připravíte chutnou a zdravou večeři, oběd, nebo dokonce snídani! Vybrali jsme pro vás nápadité recepty, jak při vaření použít plechovku fazolí:

Jsou dny, kdy můžete uvařit fazole z domácích zásob?

Jsou dny, kdy se hodí mít pár receptů, které zvládnete uvařit z domácích zásob a pokud možno do půl hodiny. Pokud vám ve spíži nechybí plechovka fazolí, máte z poloviny vyhráno! 05. 06. 2015 Fazole a luštěniny obecně jsou skvělé.

Související příspěvky: