Kde se nachází hlavní město Sicílie?

Obsah

Kde se nachází hlavní město Sicílie?

Kde se nachází hlavní město Sicílie?

Hlavní město Sicílie, toto majestátní město se může pochlubit mnoha velkými místy, která stojí za návštěvu. Podívejte se na katedrálu, Palazzo dei Normanni a Palazzo Abatellis. Museo Archeologico Regionale, botanické zahrady a katakomby také stojí za to prozkoumat.

Kde se vydat na Sicílii?

Sicílie láká turisty z celého světa po celý rok. Na největším ostrově Středozemního moře se můžete vydat na nejvyšší činnou evropskou sopku, bloudit v uličkách horských vesnic nebo se procházet starobylými městy. Na Sicílii najdete i krásné písečné pláže a samozřejmě i kvalitní italskou kuchyni a výborné víno.

Kdo je kámen Sicílie?

Sicílie nebo "kámen" italské "boty" má řecké a římské dědictví, zdánlivě věčné slunce a teplé moře i v listopadu. Je to ohromný balíček, který je pro návštěvníky atraktivní.

Proč se na Sicílii vydává turistů?

Na Sicílii se ročně vydává velké množství turistů. Ať už je to kvůli malebné přírodě, křišťálovému moři, historickým stavbám, gastronomickému zážitku, písečným plážím, nebo romantickým městům. Sicílie má zkrátka co nabídnout. Sicílie je plná kontrastů. Z rušných center se zde během několika minut dostanete do míst, které jsou turisty netknuty.

Související příspěvky: