Můžete se připojit ke skupinám Google?

Obsah

Můžete se připojit ke skupinám Google?

Můžete se připojit ke skupinám Google?

Můžete se připojit ke skupinám Google, kde se debatuje o určitých tématech, nebo ve skupinách komunikovat se členy vašeho týmu, organizace, školní třídy nebo jiné skupiny. V některých skupinách získáte členství okamžitě, v jiných o ně musíte nejprve požádat.

Můžete si vytvořit účet ve skupinách Google?

Pokud chcete tyto funkce ve Skupinách Google používat, můžete si vytvořit účet Google se svou stávající e-mailovou adresou. Můžete také propojit e-mailovou adresu v jiné službě než Gmail s existujícím účtem Google. Propojenou e-mailovou adresu lze nastavit jako vlastníka nebo správce.

Jak se připojit do skupin Google?

Přihlaste se do Skupin Google. Přečtěte si, jak se připojit, když nemáte účet Google. Do pole nahoře zadejte téma, třeba „vaření“ nebo „fotbal“. Volitelné: Pokud je skupina otevřená, můžete si po kliknutí na její název počítat zprávy odeslané jejími členy.

Jak přihlaste se do skupiny Google?

Přihlaste se do Skupin Google. Vlevo nahoře klikněte na Vytvořit skupinu. Zadejte potřebné informace a vyberte nastavení skupiny. Přehled nastavení. Klikněte na Vytvořit skupinu. Před odesláním zprávy počkejte několik minut, než bude nová skupina aktivní. Jinak se vám může zobrazit oznámení, že se zprávu nepodařilo doručit.

Související příspěvky: