Jaké jsou rozměry kontejnerů?

Obsah

Jaké jsou rozměry kontejnerů?

Jaké jsou rozměry kontejnerů?

Kromě rozměrů se kontejnery liší i stavem a konstrukcí, přičemž jen některé z nich jsou vhodné k přestavbě na obytný objekt. Velké terminály různých firem mají na místě i stovky kontejnerů a desítky z nich stojí na zemi připravené k prohlédnutí. Všímejte si i zdánlivých detailů.

Jaká je cena přepravního kontejneru?

Cena přepravního kontejneru. Pořizovací cena staršího kontejneru se u malého typu pohybuje podle stavu v rozmezí 32 000 až 51 000 Kč a v případě velkých mezi 46 a 78 000 Kč. Zapáchající kusy patří zpravidla k nejlevnějším. Přibližně tisícikorunu si prodejci účtují za to, že kontejner naloží na nákladní auto.

Jaká je pořizovací cena kontejneru?

Pořizovací cena staršího kontejneru se u malého typu pohybuje podle stavu v rozmezí 32 000 až 51 000 Kč a v případě velkých mezi 46 a 78 000 Kč. Zapáchající kusy patří zpravidla k nejlevnějším.

Co se týče kontejnerů?

Vzhledem k tomu, že se jedná o typizovaný výrobek, který musí obstát vždy u stejných zátěžových zkoušek, jsou kontejnery od různých výrobců v ohledu kvality vesměs stejné. Délka Šířka Výška Délka Šířka Výška Hmotnost (Kg)

Související příspěvky: