Jaké je automatické přehrávání videa na YouTube?

Obsah

Jaké je automatické přehrávání videa na YouTube?

Jaké je automatické přehrávání videa na YouTube?

Po zhlédnutí videa na YouTube se automaticky přehraje jiné související video vybrané na základě historie sledování. Chcete-li zabránit dlouhému automatickému přehrávání, nezapomeňte, že: Pokud jste připojeni k mobilní síti a 30 minut nejste aktivní, další automatické přehrávání se nespustí.

Jak nastavit automatické přehrávání?

Pokud máte telefon nebo tablet připojený k televizi, můžete automatické přehrávání ovládat i přes něj. Připojte své mobilní zařízení k televizoru a vyberte video, které chcete přehrát. Klepnutím na ovládací panel v dolní části obrazovky rozbalte frontu a zobrazte si nastavení automatického přehrávání.

Jak funguje funkce automatického přehrávání na YouTube?

Funkce automatického přehrávání usnadňuje na YouTube rozhodování, které video sledovat jako další. Po zhlédnutí videa na YouTube se automaticky přehraje jiné související video vybrané na základě historie sledování. Chcete-li zabránit dlouhému automatickému přehrávání, nezapomeňte, že:

Jak zakázat automatické přehrávání videí v Edge?

Zakázat automatické přehrávání videí v Edge 1 Otevřete prohlížeč Edge. 2 Klikněte na ikonu nabídky v pravém horním rohu a vyberte „ Nastavení "možnost. 3 Dostal se k “ Pokročilý “. 4 Na pravém panelu vyberte možnost „ Blok "v části Media Audioplay. 5 Restartujte prohlížeč použít nastavení. More ...

Související příspěvky: