Co je draslík?

Obsah

Co je draslík?

Co je draslík?

Draslík je jedním z elektrolytů, který se nachází ve všech buňkách těla, včetně těch svalových a nervových. Pracuje se sodíkem na udržení elektrických nábojů vašich buněk, které řídí svalovou kontrakci a fungování svalů jako takové.

Jaké jsou léky na depresi?

Léky na depresi – které jsou vhodné? 1 Léky na depresi. Deprese je léčitelná, n ejprve ale musí být správně diagnostikována. Lidé ale neradi mluví o svých... 2 Výživové doplnky na depku. Vedeli ste, že... ? StressFix se užívá v případě velkého a opakujícího se stresu. Při... 3 Bylinky proti depresi. Léky na depresi můžete najít i v přírodě. Bylinky jsou vhodné na mírně... More ...

Jak získat draslík ze své denní stravy?

Potravinové doplňky s draslíkem mohou i v malém množství působit podráždění žaludku a nevolnost. Dávkování: Většina lidí nepotřebuje draslík v doplňcích, pokud nebere diuretika. Snažte se však získávat dostatečné množství draslíku ze své denní stravy.

Proč je draslík důležitý pro trávení?

Draslík je důležitý také pro trávicí systém, který je tvořen hladkým svalstvem. Nedostatek hladiny draslíku v krvi může narušit správnou funkci svalů žaludku a střev. Pro správné trávení je potřeba zajistit řádné fungování těchto svalů. Jejich špatná funkce může vést k zácpě.

Související příspěvky: