Jak vybrat přikrývku?

Obsah

Jak vybrat přikrývku?

Jak vybrat přikrývku?

Vybírejte z přikrývek se syntetickou náplní, přikrývek z peří, chladivých přikrývek a hřejivých termopřikrývek. Máme přikrývky v různých velikostech, pro jednolůžka i dvoulůžka a také prodloužené přikrývky. Pokud si nevíte rady s nosností přikrývky, poradíme v našem Průvodci nosností přikrývek.

Kde koupit přikrývky?

Přikrývky 1 Sada Warm Hug 2020 I 2 Sada Warm Hug 2020 3 Dětská sada Warm Hug 2020 4 Vyhřívaná deka Warm Hug 5 Přikrývka OneZip 6 Přikrývka Ethnic 7 Přikrývka Green Tea V3 8 Bavlněná deka Terry 9 Lehká deka 2v1 10 Deka Cozy 2v1 11 Hoo-Hoo Sovičky náladičky 12 Přikrývka Ledové království 13 Sada polštáře a přikrývky Sleep&Inspire 14 Přikrývka Sleep & inspire 15 Dvojitá přikrývka Sleep&Inspire 16 Přikrývka Aloe Vera More ...

Jaké jsou přikrývky s výplní?

Přikrývky s výplní z umělých vláken jsou těžší než přikrývky s přírodní výplní, jelikož k dosáhnutí stejných tepelných vlastností potřebují větší množství výplně. Vybírejte z klasických přikrývek pro jednolůžka (máme i v prodloužené velikosti) nebo dvojité pro dvoulůžko:

Jak dlouho trvá praní přikrývky?

Praní a sušení přikrývky může trvat i 6-8 hodin. Mimo to, byste měli vždy postupovat podle návodu uvedeného na výrobku. Nejprve zkontrolujte všechny švy a ujistěte se, že v přikrývce nejsou žádné díry. Mějte na mysli, že se může přikrývka při praní trochu srazit.

Související příspěvky: