Jak vybrat nejlepší Těhotenský test?

Obsah

Jak vybrat nejlepší Těhotenský test?

Jak vybrat nejlepší Těhotenský test?

Jak vybrat nejlepší těhotenský test 1 Kazetový těhotenský test – do čisté nádobky odchytíte moč, pomocí kapátka nanesete kapku moči do vyznačeného okénka v... 2 Proužkový těhotenský test – jedná se o nejlevnější a zároveň neoblíbenější variantu těhotenského testu. Test většinou... 3 Test do proudu moči – nejdražší, ale zároveň nejkomfortnější ze všech těhotenských testů. Při... More ...

Proč můžete mít pozitivní výsledky těhotenského testu?

Mít pozitivní výsledek, když nejste těhotná, je neuvěřitelně vzácné a zde si můžete přečíst o falešně pozitivních výsledcích těhotenského testu. Tři hlavní důvody, proč můžete mít falešně pozitivní výsledek, jsou: V nedávné době jste byla těhotná. Užíváte léky pro léčbu neplodnosti obsahující hormon hCG.

Jaký těhotenský typ vybrat?

Jaký těhotenský typ vybrat? 1 proužkový - Levný test, na který potřebujete nádobku, kam zachytíte moč a do ní namočíte test. 2 kazetový - V balení najdete kromě testu i pipetu, kterou nanesete moč do okénka testu. 3 do proudu moči - Nejdražší a nejpohodlnější varianta testu, která se používá přímo do proudu moči.

Co znamená pozitivní výsledky těhotenského testu?

Pozitivní výsledek – dokonce i bledá čárka – na těhotenském testu znamená, že jste téměř jistě těhotná. Falešně pozitivní výsledky jsou neuvěřitelně vzácné a dochází k nim pouze tehdy, jestliže jste byla v nedávné době těhotná, užíváte léky pro léčbu neplodnosti obsahující hormon hCG nebo máte vzácné onemocnění, které způsobuje, že je přítomen hCG.

Související příspěvky: